hondencoach Let's Me

voor elkaar en met elkaar

Zeg gedag tegen verlatingsangst!

Let op! Deze training is geen online cursus waarbij je alleen moet gaan oefenen met je hond. Bij deze training krijg je 100% online begeleiding en word je 100% geholpen. Er is altijd contact op welke manier dan ook. Je staat er niet alleen voor!

De training werkt vanuit een bepaalde therapie waarbij we de hond gaan helpen om zijn angst te overwinnen. Dit gebeurt op een langzame, zachte manier waarbij de hond het tempo bepaalt.

Het is geen gehoorzaamheidstraining.
Het gaat bij verlatingsangst om een emotie die we veranderd willen zien. Daarom is het contra productief als we de methode toepassen zoals met een gehoorzaamheidstraining (bekrachtigen met snoepjes en stem).

Voor de training heb je een camera nodig met opnamefunctie en de mogelijkheid om live mee te kijken.

De training is geheel online omdat deze manier van trainen geen nieuwe mensen met zich mee mag brengen die de omgeving van de hond betreden. Hierdoor is er geen extra verstoring waar de hond mee om moet gaan. Ook geen afleiding waardoor de hond samen met jou op een natuurlijke wijze kan trainen.

Het maakt ook niet uit waar je woont.

Eerst wordt onderzocht of er een oorzaak is. Daarna beginnen we met een gedetailleerde beoordeling in welke fase van verlatingsstress je hond zich bevindt. Vanuit die fase starten we de training.
Dit is een geheel individuele training, helemaal op jullie situatie gericht. Elke hond is anders zodat er geen panklare training klaar ligt.
Het doel is echter voor iedereen hetzelfde: zorgen dat je met een gerust hart de woning kunt verlaten en je hond met een veilig gevoel en zonder angst alleen kunt laten.
We werken met kleine stapjes en er wordt niets overhaast.

Ben je er klaar voor?

We hebben altijd eerst geheel vrijblijvend telefonisch contact zodat we elkaar even spreken en jij jullie verhaal kunt vertellen. Wil je meer eerst mailen? Ook dat kan natuurlijk.


Wat kan je van mij verwachten?

.professionele begeleiding
.uitgebreide uitleg zodat je begrijpt waarom iets gedaan wordt
.meerdere keren per week contact over de voorgang
.op elkaar volgende opdrachten, van te voren niet te zeggen hoe vaak, ligt aan de voortgang van de training
.video-analyse
.extra contact als je het even niet meer ziet zitten

Nog 1 weetje die ik nog niet verteld heb:

de training is gebaseerd op 4 a 5 dagen trainen per week omdat jouw hond ook zijn rust nodig heeft.
Maar ik hanteer wel de gouden regel:
kwaliteit gaat voor kwantiteit
met andere woorden: beter minder vaak trainen met goed resultaat als vaker trainen met slecht resultaat (bijv. je bent eigenlijk door drukte niet in staat om te trainen maar ziet het wel als een "moetje" of
je hond heeft een "slechte" dag, is onrustig of heeft de bokkenpruik op: sla deze dag over en begin morgen met een frisse start).


WELKE TRAININGEN ZIJN ER?


Zeg gedag tegen verlatingsangst

Proefabonnement

Handreiking


Deze training heeft een looptijd van 3 maanden. Wil je na deze 3 maanden verder met de training en mijn begeleiding? Dit is mogelijk per maand zolang jij dit wilt. Opzegging van dit maandabonnement is 7 dagen voor de 1e van de nieuwe maand.

Je twijfelt nog?
Boek dan een proefperiode van 1 maand. In deze maand kan je dan beslissen of de training bij jullie past. De inhoud is hetzelfde als de gewone training en daarmee ook de kleine pasjes. Verwacht daarom niet dat jouw hond in deze proefperiode al alleen kan blijven zoals jij dat zou willen.

In deze training ontvang je van mij uitgebreide informatie over de training met adviezen hoe je moet trainen met je hond. Ook deze training is geheel op jullie situatie toegespitst. Daarom hebben we voor aanvang altijd (telefonisch) contact over jullie situatie. Contact gedurende 4 weken via email en 2x/week video-analyse.

Prijs: €100,= per maand gedurende 3 maanden.
Maandbetaling op basis van vooruitbetaling.

Prijs van deze proefperiode:
€175,= (prijs wordt verrekend als je besluit om door te gaan)

Prijs van deze handreiking:
€75,=

ik ga er voorWat bereik je met de training "zeg gedag tegen verlatingsangst?"


MEER ONTSPANNING

Je leert hoe je je hond ontspannen alleen thuis kunt laten. Je hond zal in het algemeen rustiger worden want de stressmomenten van het alleen laten zijn er niet meer.

MEER VRIJHEID

Doordat je hond leert om ontspannen alleen thuis te blijven krijg jij je vrijheid weer terug. Je kunt weer spontaan de deur uit.

MEER VERTROUWEN

Je hond heeft geen stress meer en zal zich veel zekerder voelen. Doordat je als team samen veel geleerd hebt heb je het vertrouwen opgebouwd van de hond zelf en ook naar jou toe. Door dit vertrouwen heeft de hond geen stress meer om alleen te blijven.


Vraag hier een 1e gesprek aan, geheel gratis en vrijblijvend.