hondencoach Let's Me

voor elkaar en met elkaar

 Puppybegeleiding

Je pup opvoeden op de juiste manier is een van de belangrijkste dingen. Gaat er in deze periode iets fout dan is die leuke rustige pup ineens niet meer te hanteren of is die leuke haantje de voorste ineens een bang hondje geworden. Hierin geef ik je graag adviezen en hulp.


GedragstherapieAgressief gedrag, onnodig blaffen, trekken aan de riem

Vroeger was je samen met je viervoeter 1 team maar je merkt de laatste tijd verandering hierin. Het lijkt wel of je niet meer tot je hond door kan dringen. Zijn gedrag is veranderd en koortsachtig ben je op internet aan het zoeken geweest wat, waarom, hoezo?

Waarschijnlijk heb je het antwoord niet kunnen vinden en weet je met de goede adviezen geen raad meer. Je hebt sommige adviezen opgevolgd maar zult gemerkt hebben dat het allemaal niet het gewenste resultaat heeft geboekt. Je raakt zelfs in de war en wordt moedeloos. Laat maar zitten, het helpt toch niet.
Dit is precies dat wat je niet zou moeten doen: je bent er helemaal niet te laat mee om het gedrag van je hond weer in de juiste richting te krijgen.
Ik laat jou de echte oorzaak van het probleem ontdekken zodat we samen vanaf dat punt werken aan het wegnemen van het ongewenste gedrag. 

Gedragstherapie is de oplossing om gedragsproblemen zoals agressief gedrag, angst, stress, ongehoorzaamheid, verlatingsangst, angstbijten, onnodig blaffen, trekken aan de riem enz. te verhelpen. Oplossen is ook zoeken naar het ontstaan van het probleem.

Het al of niet slagen van gedragstherapie hangt af van verschillende factoren:
. duur en soort probleem
. de mogelijkheden en wensen van de eigenaar
. geduld
. het trouw opvolgen van de adviezen
Uit ervaring is gebleken dat het meeste ongewenste gedrag te veranderen is naar acceptabel en leefbaar gedrag.Eenmalig advies

Het loopt even niet lekker en je hebt het idee dat het beter kan.

Je hebt behoefte aan professionele tips en adviezen en geen adviezen van zgn. hondenexperts.
Of je weet even niet of je het wel zo goed doet (met die leuke vrolijke pup, je hond uit het buitenland, je 'puber'hond, je 'opleeftijd'hond).
In dit eenmalige advies laat ik jou kennis maken met de moderne hondengedragsregels toegespitst op het gedrag van jouw hond.
Of geef ik jou een handreiking hoe je jouw pup goed kunt begeleiden op zijn weg naar volwassenheid.