hondencoach Let's Me

voor elkaar en met elkaar

Heeft jouw hond verlatingsangst? 

Je wilt je hond zo min mogelijk alleen laten maar toch is het niet altijd mogelijk hem mee te nemen. Je hond zal moeten wennen aan alleen-zijn.

Als een hond niet alleen thuis kan zijn wordt er al snel gesproken van verlatingsangst. Is dat dan ook zo? 
Nee, dit hoeft niet altijd zo te zijn. Daarom ga ik eerst kijken naar de oorzaak van het gedrag als hij alleen gelaten wordt. Er zijn honden die zo energiek zijn dat ze in het geval van te weinig beweging uit frustratie gaan slopen of blaffen als jij weg bent.
Ook kan het zijn dat de hond iets traumatisch meegemaakt heeft toen hij alleen thuis was. 


 
Wat de oorzaak ook is (als er al een oorzaak is), een hond die niet alleen gelaten kan worden heeft een enorme impact op je leven. Als expert help ik je graag om jouw normale leven weer terug te krijgen en je hond zich weer lekker te laten voelen zonder angst.


belg.herder
belg.herder


Jij weet als geen ander hoe het leven met een hond is die niet alleen gelaten kan worden.

Je rent naar de winkel of afspraak en dan snel weer naar huis. Hopen dat de buren niet klagen of dat er niets in huis gesloopt is. Weer helemaal aanwezig zijn voor dat zielige hoopje hond.
Herkenbaar?
Dan is het nu de tijd om jullie leven te veranderen zodat je zonder stress je hond even alleen kunt laten.
Denk niet dat het met een training binnen een week over is: verlatingsangst is een complex probleem maar met veel geduld wel te verhelpen.
De training "zeg gedag tegen verlatingsangst" is volledig online.
Dit betekent dat het niet uitmaakt waar je woont.
De training is net zoals alle trainingen die ik geef diervriendelijk. Er wordt niet bestraft, de hond wordt niet onnodig gestrest,

vertel mij meer